62009, número estrella de la Grossa de Nadal

Aquest és el cupó estrella d’aquest any del Prat. SIS – DOS MIL NOU, el número GUARDIOLA que fa referència als sis títols que va guanyar el Barça l’any 2009. El cupó en qüestió ha arribat a les mans del mateix entrenador blaugrana  motiu que ha creat una gran expectació al Prat. Tot apunta que serà un dels números més venuts al municipi.

I en temes de loteria, sembla que el Prat està de sort. El guanyador de l’Euromilió venut aquí, 14 MILIONS D’EUROS repartits, és un jove de 28 anys,  veí de Manresa. L’administració núm. 3 del Prat del Llobregat, la de la Plaça de Vila, va vendre el número premiat, des de les aleshores les vendes s’han incrementat.
Tots aquells que finalment apostin pel número Guardiola hauran d’esperar el 22 de desembre, dia del sorteig de Nadal, per saber si el Barça de les 6 copes repartirà la grossa als culés afortunats.