El patinòdrom de l’Estruch seu del Campionat català

Les pistes de patinatge del Complex Esportiu Municipal Estruch han acollit el Campionat de Catalunya de Patinatge en pista. L’esdeveniment s’ha celebrat durant tot el dissabte, i els equips que més participants han tingut han estat els dos pratencs.
La competició ha estat organitzada pel Club Patí Delta:
La competició ha constat de diferents modalitats que s’han disputat al llarg del dia. La modalitat més important, 15.000 metres eliminació per als nois i 10.000 metres eliminació per a les noies s’ha disputat a la tarda. La Jennifer Salguero, del Club Patí Delta Prat i el Jonathan Sanchez , també del Club Patí Delta, han estat els guanyadors de la categoria principal.
En total s’han disputat 4 proves de velocitat, esprint, línia, puntuació i eliminació.