Cavalls i carrosses prenen els carrers del Prat

15 de maig i el Prat ha tornat a celebrar Sant Isidre, patró de la pagesia, amb la tradicional cavalcada de cavalls i vehicles de pagès per els carrers de la ciutat, acte organitzat per l’Associació Amics del cavall. I enguany han estat 40 carros i carrosses de tot tipus els que han desfilat, que arribaven de diferents ciutats com Cabrera de Mar, El Vendrell o Castellbisbal, entre altres.
La comitiva ha rebut, com és tradició, la benedicció davant l’esglèsia de sant pere i sant pau. Amb aquest acte es vol, un any més, recordar el passat agrícola de la ciutat, un passat on el Prat era un dels principals municipis agrícolas de la comarca.
Els 40 vehicles de pagès han rebut els diferents recordatoris commemoratius al dia de Sant Isidre. Un acte on, novament, la banda de l’Associació Musical del Prat ha volgut participar.