Trobada de blogaires gastronòmics al Prat

Aquest passat dissabte 3 de març a la cuina del CC Sant Jordi – Ribera Baixa, vam organitzar una trobada de blogaires gastronòmics, amb la col·laboració del col·lectiu Gastrobloc@ires, per tal de donar-los a conèixer l’escarxofa del Prat i el pollastre pota blava, productes autòctons de la nostra ciutat.

Hi van participar en Joan Ribas, pagès i president de la Cooperativa Agrícola del Prat, que va explicar diverses curiositats sobre el cultiu de la Carxofa Prat, i els cuiners Susana Aragón del Restaurant Ona Nuit i el Gastrobar del Cèntric, i Virgilio Contero del Restaurant Rustic & Co i el Bar Restaurant Dolmar, que van fer un “Show Cooking” en el que van cuinar l’escarxofa del Prat de 5 maneres diferents: des d’uns clàssics bunyols, fins a carpaccios, tempures, esferificacions i escuma de carxofa.

Els blogs assistents van ser: El Plumilla Berciano de Juan Manuel González Colinas, encarregat de les comunitats i mitjans on line dels Paradors d’Espanya; els membres de Gastrobloc@ires: DeCuina.net, Amb compte, Cuinar és generós, Olleta de verdures, Cuinetes, En la cocina de Pozu, Atable.es, Tiritinyam, Un cocinillas online, GastromimixDelícies del rebost; i les recents incorporacions a l’apartat de blogs de gastronomia de Pratencs.cat: El cuchillo se coge con la derecha i Cuinant la perfecció.

A continuació podeu veure un recull de twits dels assistents:

Recull d’articles dels blogaires assistents: (l’anem actualitzant conforme els publiquen)

Aquesta trobada s’ha organitzat en el marc de les 3es Jornades Gastronòmiques del Pota blava i la Carxofa Prat, que organitza l’Associació de Gastronomia i Turisme del Prat entre els propers 8 i 31 de març.

Comments

[…] arrodonir la jornada dinant tota la colla un arròs amb pollastre Pota Blava. Per acabar agraïr a Pratencs.cat la invitació i l’hospitalitat vem passar un dia fantàstic en el que vem aprendre un munt […]

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)


*