Celebrada la 26a Nit de l’Esport al Teatre Modern

El Teatre Modern ha acollit una nova edició de la nit de l’esport. La gala arriba a la seva 26ena edició amb el Club Deportivo Fran Martín com a protagonista de la nit, amb dos premis i tres nominacions. A banda de les nominacions, els guardonats al club van ser Cristian Muñoz i Laia Martínez, premiats com a millors esportistes menors de 16 anys. El Premi Delta com a reconeixement a la trajectòria esportiva enguany ha estat concedit a Lluís Mijoler, reconegut esportista pratenc i emprenedor a l’hora de tirar endavant entitats esportives locals. Un any més les autoritats locals han donat suport a una gala que enlluerna valors que van més enllà de l’esport. L’alcalde del Prat, Lluís Tejedor, ha destacat la funció de l’esport com a element de cohesió social. Aquesta funció de cohesió social de l’esport comença en l’edat escolar. És per això que s’ha premiat a l’AMPA Mare de Déu del Carme com a millor centre d’ensenyament en promoció esportiva. També en aquesta matèria el Club Natació Prat/Triatló ha estat guardonat com a millor entitat. Dos clubs també destacats a la gala han estat L’Associació Esportiva Sporting Casa Alcalà, que s’ha emportat els premis a millors esportistes participants en jocs escolars, en les figures de Marcos i Aitana Palacios, i el Club Escola Rítmica Prat, que a banda de Quatre nominacions, ha rebut el premi a millor tasca tècnica. Victor Villanueva, del Club Esportiu FIS El Prat, s’ha emportat el premi a millor esportista amb discapacitat física o psíquica; la millor trajectòria esportiva se l’ha endut la secció de veterans del Pratenc ASS. D’Atletisme, i l’equip de l’AE Karate Prat integrat per Òscar Pérez, Rafa Barneto I Javier Martín ha estat guardonat amb el premi a millor equip participant en Jocs Escolars. El jugador de l’AE Prat Jaime Fuentes i la patinadora del Club Patí Delta Evelyn Natàlia Vidal, han estat els millors esportistes pratencs del 2011. La menció especial d’aquesta edició ha estat per a la redacció d’esports d’El Prat Ràdio i El Prat TV, com a reconeixement a la seva tasca de difusió i suport a l’esport local. Com és habitual la gala ha finalitzat amb la foto de família amb tots els guardonats i nominats com a protagonistes.