Darrer cap de setmana del Març Gastronòmic 2012

Per tercer any consecutiu, l’hostaleria del Prat converteix el ‘Pota Blava’ i la ‘Carxofa Prat’ en protagonistes del mes de març amb un balanç de satisfacció absoluta per part de l’Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT) tant per la implicació de la restauració de la ciutat com per la resposta del públic. Així doncs, en les tres primeres setmanes d’aquesta tercera edició de les Jornades Gastronòmiques del Pota blava i la Carxofa Prat s’han servit més de 3.000 menús als 19 restaurants que hi participen. Fins aquest dissabte, 31 març, encara es pot assaborir el Pota Blava i la Carxofa del Prat en els diferents menús especials que els restauradors del Prat porten preparant per a aquesta ocasió especial.

Com a colofó ​​final de les jornades, el proper diumenge 1 d’abril a les 19 hores al Cèntric, s’estrenarà el vídeo de la tercera edició del Gastronomia Sonora, un projecte innovador de La Capsa que fusiona els sons contemporanis de la música electrònica amb una producció visual després de la gravació del procés d’elaboració del “sopar dels sentits” que es va celebrar el passat 17 de març al CC Sant Jordi – Ribera Baixa. Al comandament del Gastronomia sonora hi ha els artistes pratencs Raúl Represa en la realització visual i Pedro Pina en la producció musical.

Març Gastronòmic 2.0

Un any més, la innovació no només ha estat a la taula, ja que a través dels diferents mitjans en línia com són els blogs de l’AGT i del Març Gastronòmic o els perfils a les xarxes socials més representatives, com Facebook, Twitter i Instagram, tothom ha pogut compartir les seves experiències, fotos, sol·licitar informació de qualsevol plat, receptes o localització de qualsevol dels restaurants. Pratencs.cat, com a mitjà digital col·laborador, ha ofert un especial sobre el Març gastronòmic durant les darreres setmanes per poder fer un seguiment d’aquesta vessant més tecnològica de les jornades.

Comments

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)


*