Preview: Cicle de curtmetratges a la fresca, les nits dels dijous de juliol al Cèntric

Preview és una mostra audiovisual que té l’objectiu de donar l’oportunitat als nous professionals del sector audiovisual d’exhibir les seves creacions i que alhora vol ser un aparador per donar a conèixer les noves tendències en el món audiovisual a través del curtmetratge.

Es faran projeccions de curtmetratges i es convidarà als assistents a una petita presentació de les propostes a l’inici de les sessions. El cicle tindrà lloc a la terrassa del Cèntric Espai Cultural, amb entrada gratuïta, oferint als aficionats i amants de l’audiovisual un lloc de trobada on puguin compartir experiències, fer contactes entre ells i promocionar el Prat de Llobregat com a localització per a futures obres.

Aquest cicle està organitzat per Lambada Estudio i el Cèntric Gastrobar. Teniu més informació al web del Preview.

Comments

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)


*