L’escriptora Rosa Ribas crea una novel·la per entregues a través d’internet

L’escriptora pratenca afincada a Frankfurt (Alemanya), Rosa Ribas [web, blog, twitter, perfil i pàgina de facebook], ha creat una novel·la per entregues protagonitzada per una dona de mitjana edat que descobreix que té poders sobrenaturals. L’autora s’ha revelat contra els tòpics que diuen que les heroïnes de ficció mai tenen més de 35 anys, creant una trama carregada d’humor i ironia.

La novel·la titulada Miss Fifty està ambientada a Barcelona, tot i que l’autora ens confessa que li agradaria posar-hi alguna referència al Prat. Aquesta història consta de 5 capítols subdividits en 5 episodis cadascun, que donen 25 entregues que es poden llegir cada dimecres gratuïtament al portal literari Sigueleyendo. Cada entrega porta una il·lustració de Clàudia de Puig.

La novel·la, que està sent publicada en forma de blog, ha estat afegida al nostre agregador de blogs pratencs, d’aquesta manera apareixerà un petit extracte de cada nova entrega a Pratencs.cat. Podeu seguir-la també a través de la pàgina de facebook de Miss Fifty.

Ja es poden llegir la primera i la segona entrega de la novel·la.

Més informació: Rosa Ribas crea una heroína cincuentona para internautas (ElComercio.es, 10/07/2012)

Comments

Encara no hi ha comentaris.

Ho sento, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.