#DebatsDelDelta: Rica i plena? Catalunya independent vista des del Prat

El Periòdic Delta, organitza la xerrada-debat “Rica i plena? Catalunya independent vista des del Prat”, aquest vespre a les 19h al Cèntric Espai Cultural.

La configuració social del Prat, un ciutat de forta tradició obrera i amb prop d’un 30% dels seus habitants nascuts en altres territoris de l’Estat, pot aportar matisos interessants al debat polític més important del moment.

Hi participen: José Gómez Barriga (President del Centro Extremeño Ruta de la plata i exregidor de l’Ajuntament del Prat), Joan Puigmalet (Professor de l’Institut Estany de la Ricarda i membre de l’ANC del Prat), Elena Idoate (Economista membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa) i Francisco Díaz (Exregidor de l’Ajuntament del Prat).

S’ha creat el hashtag #debatsdeldelta a Twitter, on tothom podrà plantejar-hi reflexions i preguntes que es traslladaran als ponents de la taula durant l’acte.

Comments

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)


*