El Prat diu no a la violència contra les dones

El Teatre Modern ha acollit l’acte de commemoració del dia internacional contra la violència vers les dones. Alumnes del Institut Salvador Dalí, juntament amb altres alumnes del Baldiri Guilera i del Institut Escola del Prat, han recitat poemes i textos amb el propòsit de dir NO a la violència masclista. Estudiants post universitàries i una representant d’una entitat veïnal han llegit el manifest aprovat pel Consell Municipal de les Dones. En ell, un cop més, s’aposta per l’educació com a eina per conviure en igualtat entre homes i dones. Des de l’Ajuntament s’ha reiterat la seva aposta per posar a l’abast de les dones informació i recursos de prevenció de la violència. També vol servir per donar suport a les dones que pateixen maltractament per a que en puguin sortir. L’acte ha acabat amb una fotografia de grup que forma part de la campanya comarcal TALLA JA (www.elbaixllobregat.net/tallaja)