El CP Delta Prat celebra un trofeu solidari

Quatre rodes, una il·lusió, aquest és el lema que ha motivat la segona edició del trofeu solidari de patinatge de velocitat, celebrat a la pista del Complex Esportiu Municipal Estruch, i organitzat pel Club Patí Delta Prat. L’entrada ha estat solidària i l’adscripció totalment voluntària: cada patinador o patinadora que ha volgut participar, abans d’iniciar la seva carrera, ha entrat a pista amb una joguina o un quilo d’aliments per tal de contribuir a què cap nen es quedi sense joguina per Nadal. Diferents equips de la geografia catalana s’han sumat al Club Patí Delta Prat en aquesta iniciativa com l’altre club del municipi, el Club Patí Cobra, el Tarraco Roller, el Nàstic de Tarragona, el Club Patí Viladecans o el de Cardedeu. Gairebé 140 patinadors han volgut dipositar el seu gra de sorra i fomentar la conciliació de l’esport amb la solidaritat, una xifra de participants molt similar a la de la darrera edició. Totes les edats, tant patinadors populars com federats, s’han aplegat a la pista del Complex Esportiu Municipal Estruch per gaudir de la pràctica del patinatge i, alhora, de la sensació d’estar ajudant a qui més ho necessita.