Torna el festival de curtmetratges Preview

Cartell Preview 2013Les nits dels dijous del mes de juliol (els dies 4, 11, 18 i 25) a les 21.30h, es realitzaran 4 projeccions per dia i es convidarà als assistents a una petita presentació de les propostes a l’inici de les sessions. El cicle es dinamitzarà a l’espai exterior del Cèntric Espai Cultural, oferint als espectadors i creadors de l’audiovisual un lloc de trobada on puguin compartir experiències, fer contactes entre ells i promocionar el Prat de Llobregat com a localització per a futures obres.

L’objectiu del festival Preview és donar l’oportunitat als nous professionals del sector audiovisual d’exhibir les seves creacions i alhora vol ser un aparador per donar a conèixer les noves tendències a través del curtmetratge. També pretén establir un contacte amb els centres formatius, expositors i professionals del sector audiovisual de manera que tinguin un espai on poder descobrir tendències, joves creatius i futurs professionals audiovisuals.

L’entrada és gratuïta i es podrà sopar el menú especial elaborat pel Cèntric Gastrobar.

Programa:

4 de juliol:

11 de juliol:

18 de juliol:

25 de juliol:

Més informació al web del Festival Preview

Comments

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)


*