Convocatòria de producció de projectes /UNZIP 2014

Convocatòria de projectes /UNZIP 2014Per primera vegada /UNZIP, el dispositiu de suport i mediació de les arts visuals al Prat, llança una convocatòria que unifica les anteriors Beca de fotografia i societat, del Centre Cívic Jardins de la Pau i Convocatòria de producció de projectes d’arts visuals, del Centre d’Art Torre Muntadas.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és promoure processos de creació i recerca des de les arts visuals que estimulin actituds crítiques cap al context del Prat de Llobregat. Amb aquest fi es seleccionaran dos projectes que es realitzaran al llarg del 2014:

Trobareu tota la informació i les bases de la convocatòria al web d’/UNZIP.

Comments

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

(necessari)

(necessari)


*