Vora 750 euros es recapten a la patinada solidària

El Club Patí Delta Prat ha organitzat la primera patinada solidària que ha començat a la Carretera de la Bunyola, ha continuat pel carril bici de la platja i ha finalitzat a l'aparcament del Centre Municipal de Vela. Un matí dedicat a recaudar diners que van destinats a l'Associació Espanyola de Síndrome de RETT amb l'objectiu d'estudiar aquest trastorn neurologic de base genètica. La patinada solidària ha aconseguit recaudar aproximadament 750 euros gràcies a la participació aproximada de 150 persones vingudes d'arreu del Baix Llobregat i que han volgut aportar el seu gra de sorra. La patinada solidària ha finalitzat a l'aparcament del Centre Municipal de Vela on els participants han rebut una bossa de regal, fruita i begudes. La nota musical l'ha posat la Colla de Diables del Prat, que ha animat la patinada durant tot el recorregut. Un esdeveniment esportiu que ha tingut com a protagonista, la solidaritat.

The post Vora 750 euros es recapten a la patinada solidària appeared first on elPrat.tv.