El CH Prat recull material escolar i productes d’higiene pel Sàhara

El Club d'hoquei Prat ha organitzat un torneig de Nadal solidari, al pavelló del Complex esportiu Municipal Sagnier, amb la finalitat de col·laborar amb l'entitat El Prat amb el Sàhara a través d'una recollida de material escolar i productes d'higiene pels infants del Sàhara. Un esdeveniment esportiu i solidari que ha comptat amb la participació de l'Hoquei Martinenc. Un torneig que també ha servit per tancar l'any amb hoquei i fer més visible el club, i aquest esport, a la ciutat amb aquesta acció solidària. Enguany, l'entitat compta amb un equip Aleví, prebenjamí  i d'iniciació. A més, de la categoria escola que està formada per infants d'entre 4 i 5 anys.

The post El CH Prat recull material escolar i productes d’higiene pel Sàhara appeared first on elPrat.tv.