La rítmica pratenca acomiada el 2017 amb les exhibicions de Nadal

La gimnàstica rítmica pratenca ha posat punt i final al 2017 amb les tradicionals exhibicions de Nadal de les diferents entitats. Una d'elles ha estat la del Club Rítmica Prat, una entitat que ha començat a caminar i treballar des del passat setembre i que aquest FEstival de Nadal ha servit de posada de llarg i presentació del club. El Rítmica Prat neix arran d'un projecte municipal d'unificar els criteris de treball en la gimnàstica rítmica. El nou club és una fusió d'altres entitats de rítmica del Prat, l'AGR Ribera Baixa, el Rítmica del Mar i el CER Prat sense la seva junta directiva. Una entitat que compte amb 120 gimnastes més les que participen a les activitats extraescolars de les escoles, que són prop de 90. Després del Nadal les gimnastes del club començaran a competir sota el nom de Rítmica Prat. Una altra entitat que ha acomiadat l'any amb l'exhibició de Nadal és el CER PRatenc al Julio Méndez. Les gimnastes del club, més de 100 aquesta temporada, han dit adeu al 2017 mostrant al públic exercicis individuals i de conjunts que han portat a competició aquest any. Un any on el Prat ha pogut gaudir, per primera vegada en la història, d'un conjunt competint a Primera CAtegoria. I el pavelló del Julio Méndez també ha estat l'escenari de l'exhibició de Nadal de l'AGR Ramon Llull. Les seves gimnastes també s'han acomiadat del 2017 mostrant al públic tot el treball fet aquesta temporada. Un club que enguany s'ha estrena participant en els campionats d'Espanya base. La gimnàstica rítmica pratenca acomiada l'any amb les exhibicions de Nadal i afronta el 2018 amb nous reptes.

The post La rítmica pratenca acomiada el 2017 amb les exhibicions de Nadal appeared first on elPrat.tv.