Kudryavtseva, campionat del món de rítmica, impaterteix una màsterclass al Prat

La subcampiona de rítmica als Jocs Olímpics de Rio 2016, YANA KUDRYAVTSEVA, ha visitat el Pavelló cobert del Sagnier per impartir una masterclass organitzada pel Club Esportiu Rítmica Pratenc. L'esportista russa de tan sols 20 anys, guanyadora de la medalla de plata, també és tres vegades campiona del món i triple campiona d'Europa. Un entrenament molt especial en el qual dissabte van participar gimnastes més joves i de nivells inferiors i  del qual aquesta vegada han gaudit les categories més altes. L'ex gimnasta russa ha ofert un entrenament d'alt rendiment a un total de 200 gimnastes que han vingut especialment de tota Catalunya i d'arreu del territori espanyol. La masterclass ha finalitzat amb una firma d'autògrafs per part de la subcampiona olímpica que també s'ha fotografiat amb les gimnastes participants.

The post Kudryavtseva, campionat del món de rítmica, impaterteix una màsterclass al Prat appeared first on elPrat.tv.