El club Patinatge Artístic Sagnier organitza els Jocs Esportius Escolars de patinatge

El Consell Esportiu del Baix Llobregat ha organitzat la 2ª jornada de patinatge artístic escolar al Pavelló del Complex Esportiu Municipal Sagnier amb el Club de Patinatge Artístic Sagnier com a amfitrió. Al llarg de la jornada han desfilat més de 150 patinadors i patinadores de clubs d'arreu de la comarca com Castelldefels, Esparraguera o Viladecans entre altres. Un esdeveniments esportiu que compta any rere any amb l'ajuda dels diversos clubs implicats. Un d'ells és el Club Patinatge Artístic Sagnier que, actualment, disposa a les seves files d'un total de 62 patinadors i patinadores, entre 4 i 16 anys. Recordem que el club compta amb una nova junta directiva des de fa dos cursos.

The post El club Patinatge Artístic Sagnier organitza els Jocs Esportius Escolars de patinatge appeared first on elPrat.tv.