La Carxofa Prat i el Potablava abanderen el Març més gastronòmic

Ja està en marxa una nova edició del Març Gastronòmic. Unes jornades que tenen com a protagonista la Carxofa Prat i el potablava. Enguany hi participen 32 restaurants de la nostra ciutat i altres municipis del Baix Llobregat i el Barcelonès. Una oferta que fiança el valor gastronòmic de la nostra ciutat i atreu cada cop més persones d'arreu del país. Precisament aquesta aposta pel producte de qualitat és el segell de garantia d'aquestes jornades que enguany compleixen 9 edicions i que potencien la gastronomia catalana, amb el sabor propi de cada cuina. Entre els locals participants hi ha 13 de pratencs, entre els quals està l'Ona Nuit, que torna a obrir portes amb el concepte d'slow food com a bandera. Aquesta novena edició, que s'allargarà fins el proper 8 d'abril, representa la culminació d'un projecte que ja fa anys que és un pilar de la gastronomia a la nostra ciutat i que ha obtingut un gran reconeixement nacional l'any 2017 amb la proclamació del confit de potablava com el plat favorit dels catalans. Un març gastronòmic apadrinat pel cuiner sant boià Albert Mendiola, del restaurant Marimorena, considerat Cuiner de l'Any al Fòrum Gastronòmic de Girona. Aquestes jornades gastronòmiques, són el preludi d'un mes d'Abril on la carxofa serà el centre de les activitats gastronòmiques que se celebren a la nostra ciutat com l'Escarxofa&Jazz i la Festa de la Carxofa, entre d'altres.

The post La Carxofa Prat i el Potablava abanderen el Març més gastronòmic appeared first on elPrat.tv.