El torneig KDET Lisant torna al Joan Busquets per Setmana Santa

El millor bàsquet cadet ha tornat al pavelló Joan Busquets amb la novena edició del Torneig KDET Lisant que organitza el CB Prat i que s'ha tornat a celebrar aprofitant les vacances de Setmana Santa. Una cita que s'ha convertit en tot un clàssic per aquestes dates al Prat. Enguany s'ha ampliat a tres dies de competició i a més equips, a banda dels 5 conjunts cadets, 3 de masculins i 2 femenins, del club pratenc, també han participat fins a 15 equips més prodecents de diferents punts de Catalunya i, com a les darreres edicions, la representació asturiana del CB Nàvia. El torneig ha estat dividit en 5 grups on s'ha fet un quadrangular en cadascun d'ells. En total han participat 20 equips, com el Sant Andreu de la Barca, l'Hospitalet, el Tarragona, Viladecans, Maristes de Rubí o el Joventut de Badolona femení, el que ha representat més de 200 jugadors i jugadores.

The post El torneig KDET Lisant torna al Joan Busquets per Setmana Santa appeared first on elPrat.tv.