El Sagnier acull del Campionat de Catalunya de clubs base d’atletisme

La pista d'atletisme Moisès Llopart ha acollit el Campionat de Catalunya de Clubs d'atletisme en categories de promoció. Durant tot el cap de setmana més de 2 MIL atletes han desfilat pel Sagnier en aquesta competició, organtizada pel Pratenc Associació d'Atletisme, mostrant el bo i millor dels clubs d'atletisme català pel que fa a les categories base: benjamí, aleví, infantil i cadet. Els atletes de cada club han participat cada un en una o dues disciplines atlètiques adaptades a cada edat: des de proves de velocitat fins a concursos de Perxa, salts o llançaments de pesos, entre altres. Una puntuació final que cada club obté de la suma de les puntuacions individuals de cada prova. Des del club pratenc han competit 90 atletes de l'escola de formació en les diferents categories. Precisament els atletes Alevins del Pratenc han estat a punt d'aconseguir podi, posicionant-se quarts (4t) en la seva categoria.

The post El Sagnier acull del Campionat de Catalunya de clubs base d’atletisme appeared first on elPrat.tv.