Prop de 450 gimnastes participen al 5è Trofeu Pratenc de rítmica

El Club Escola Rítmica Pratenc ha organitzat el cinquè Trofeu Potablava de gimnàstica rítmica. Al Centre Esportiu Municipal Julio Méndez s'han exhibit 15 clubs de Catalunya, tant federats com escolars. Prop de 450 gimnastes des de les categories pre-benjamí fins a la sènior, han fet diferents exercicis tant amb les mans lliures com amb elements com pilotes, cintes, cèrcols o maces. Un torneig que reuneix a gimnastes de clubs locals com del Club Escola Rítmica Prat, el Rítmica Prat i el AGR Ramón Llull. I altres clubs d'arreu de Catalunya com el Rítmica la Unió, el CGR Gavà, el Club Rítmica Olèrdola, el Mediterrània, el Club Rítmica Begues i el de Viladecans, entre d'altres. El torneig també ha comptat amb l'exhibició de diferents gimnastes de primer nivell com el subcampió d'Espanya 2016, Gerard López del Club Esportiu Rítmica Mediterrània i la gimnasta de 1a categoria Berta Marín del Pratenc.

The post Prop de 450 gimnastes participen al 5è Trofeu Pratenc de rítmica appeared first on elPrat.tv.