Sant Pollín creix en propostes i assistents en el seu desè aniversari

El nucli antic del Prat s'ha tenyit de blanc i vermell per celebrar la desena edició de Sant Pollín, la ja tradicional recreació pratenca del Sant Fermín amb el Pollo de Diables del Prat com a protagonista. Una festa organitzada per la colla que continua creixent any rere any tant en nombre d'activitats com de persones assistents. Una desena edició que ha arribat carregada de novetats amb les Olimpíades Santpollineres que han arrencat amb l’encesa de la torxa olímpica dels Jocs de Barcelona 92.

Amb l’arribada del vespre, s'ha iniciat l’espectacle pirotècnic de la Cova del Foc dedicat a la incorporació dels músics dins de la Colla de Diables del Prat, que enguany celebra 35 anys d'història.

The post Sant Pollín creix en propostes i assistents en el seu desè aniversari appeared first on elPrat.tv.