L’empresonament dels líders independentistes marca la Diada Nacional

L'empresonament dels líders independentistes ha marcat enguany la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya al Prat. Al tradicional acte de la plaça Mestre Estalella hi han estat presents partits polítics i una nodrida representació del teixit associatiu de la ciutat que ha pres part en l'ofrena floral a l'Arc de l'Esperança. Un escenari des del qual l'alcalde, Lluís Tejedor, ha fet una crida a la responsabilitat per tal de trencar amb la confrontació i la divisió. En aquest sentit, ha apostat per l'alliberament dels presos sobiranistes. Tejedor també ha traslladat les reflexions que ha fet des de la presó el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras. L'acte ha comptat amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla del Baix Llobregat així com l'actuació de la colla castellera del Prat. La commemoració ha culminat amb el Cant dels Segadors a càrrec de la Coral lo Llobregat de les Flors i la Banda de la Unió Filharmònica del Prat.

The post L’empresonament dels líders independentistes marca la Diada Nacional appeared first on elPrat.tv.