L’Ajuntament aprova de forma inicial un augment de taxes de l’1% pel 2019

El ple de l'Ajuntament ha aprovat de forma provisional les Ordenances Fiscals 2019 que preveuen un augment d'un 1% a la majoria d'impostos i taxes per l'any que ve com és el cas de l'IBI. Alhora es manté l'exempció del 50% d'aquest impost per a famílies monoparentals, persones aturades de llarga durada i pensionistes que el consistori manté des de l'any 2015.

Pel que fa a la resta de taxes, es manté congelat d'Impost d'Activitats Econòmiques, l'IAE, així com l'exempció d'impostos per aquelles persones que iniciïn l'any que ve una nova activitat econòmica. D'altra banda, continua la tarifació social a les escoles bressol que van des d'un 15 i fins un 65% en funció de la renda i el nombre de persones de la unitat familiar. Pel que fa a les taxes dels centres esportius municipals pugen un 1%.

The post L’Ajuntament aprova de forma inicial un augment de taxes de l’1% pel 2019 appeared first on elPrat.tv.