La transparència, la participació ciutadana, la municipalització i el feminisme són els pilars del projecte polític presentat per la CUP El Prat

L'agrupació política de la CUP El Prat ha organitzat, al Centre Cívic Jardins de la Pau, una assemblea oberta per fer pública la decisió de concórrer a les eleccions municipals de maig del 2019. La candidatura del partit s'ha presentat amb un projecte ciutat basat en la recuperació de la sobirania per part de la població a partir del canvi del model de gestió del govern municipal actual, cap a un d'altre basat en la gestió comunitària i participativa del teixit social. A més, l'agrupació té l'objectiu de municipalitzar una sèrie de serveis públics com els recursos naturals per construir una societat que garanteixi una vida digna a la seva ciutadania.

Durant l'acte, el partit ha comptat amb el diputat de la CUP i ex-regidor de Cornellà, Vidal Aragonés, el qual ha defensat la idea d'aposar per un municipalisme que construeixi unitat popular.

La transparència, la participació ciutadana, la municipalització de serveis i el feminisme, han estat els principals pilars que l'agrupació pratenca ha presentat pel seu projecte polític de transformació social.

The post La transparència, la participació ciutadana, la municipalització i el feminisme són els pilars del projecte polític presentat per la CUP El Prat appeared first on elPrat.tv.