Arxiu de: Alba Sabaté

Un alumne del Prat, premiat per un treball sobre la Colla de Diables

Pau Ruiz Esbrí, de l’Institut Salvador Dalí, aconsegueix un dels premis Baldiri Reixac

Estudiants del Prat aconsegueixen èxits més enllà de la ciutat

Treballs de recerca, obres literàries, beques…

Èxit de participació a la VI Jornada de foment de la lectura al Prat

Celebrada a l’Auditori del Cèntric, hi van participar més de 270 persones

Encara es poden presentar candidatures als Premis Ciutat del Prat 2014

El termini acaba el 17 de gener proper

Alba Sabaté guanya el Premi Marian Vayreda de prosa narrativa 2013

Per l’obra “Aniversari”

El poeta Narcís Comadira visita el Cèntric

Continua el cicle Paraules 3D a la sala d’actes de la Biblioteca Municipal Antonio Martín Sánchez. El darrer convidat ha estat el poeta Narcís Comadira que ha mantingut una conversa literaria amb la professora del Salvador Dalí, Alba Sabaté i diversos alumnes d’aquest institut que, a més, li han fet un vídeo amb la col•laboració de l’Óscar Solsona.

Premiat un documental literari fet per alumnes d’ESO del Prat

Dirigits per la professora Alba Sabaté, de l’Institut Salvador Dalí

Lliurats els cinquens Premis Ciutat del Prat

El Periòdic Delta, la professora de l’institut Salvador Dalí, Alba Sabaté, el medallista Daniel Gómez i la colla de Diables del Prat. Les trajectòries professionals i personals d’aquestes persones i entita…

Lliurats els Premis Ciutat del Prat 2013

L’actuació de l’humorista Peyu ha donat el tret de sortida a la cinquena edició dels Premis Ciutat del Prat a l’auditori del Cèntric. Aquests guardons reconeixen la tasca d’entitats i persones a títol individual que contribueixen a fer del Prat una ciutat millor.
El primer premi ha estat pel Periòdic Delta, pioner de la comunicació local a la ciutat. Més de 35 anys compromesos amb la informació de proximitat.
La tasca de més de 25 anys de la professora de secundària Alba Sabaté també ha estat destacada en aquests premis. A banda de la seva aportació a la docència, també ha publicat novel•les i reculls de poesia obtenint diferents premis.
I el moment més emocionant de la nit ha estat durant l’entrega al medallista Daniel Gómez. Un reconeixement als seus èxits esportius però també a la seva constància i superació personal
I …així han recollit els Diables el seu premi Ciutat del Prat 2013. Una entitat que ha estat reconeguda, segons el jurat, per la difusió i contribució a la cultura popular local.
Amb aquesta cinquena edició es consoliden uns premis que suposen el reconeixement a les trajectòries personals i d’entitats més significatives de la nostra ciutat.

Lliurats els cinquens Premis Ciutat del Prat

Guardonats la Colla de Diables del Prat, el Periòdic Delta, la professora i escriptora Alba Sabaté i l’esportista paralímpic Daniel Gómez

La pratenca Alba Sabaté omple la Biblioteca

La sala d’actes de la biblioteca del Cèntric s’ha quedat petita per acollir la presentació del llibre Cançó de setembre de la professora del institut Salvador Dalí, Alba Sabaté. La novel•la vol ensenyar que la vida és complicada però que malgrat això hem de tirar endavant. Un llibre que ha guanyat el premi de novel•la breu de Mollerussa.

Alba Sabaté, professora del Salvador Dalí, presenta el seu nou llibre

“Cançó de setembre” va guanyar el Premi de novel·la breu Ciutat de Mollerussa 2012

Una professora del Prat guanya un premi de novel·la breu

Alba Sabaté, de l’Institut Salvador Dalí, guanya el Novel·la Breu de Mollerussa amb “Cançó de Setembre”