Arxiu de: Albert Molins

Celebrat el 8è Torneig Bienvenido Aguado

L’Associacio esportiva Bàsquet Pratenc ha posat punt i final a la temporada amb el torneig Bienvenido Aguado, torneig que ja arriba a la seva 8ena edició i que és el punt de partida d’una nova junta incorporada al club al febrer i que te molts reptes per endavant de cara a la propera campanya.
El principal èmfasi de l¡’entitat en aquests moments és nodrir amb més jugadors de base tots els equips dels que disposa.
El desafiament mes proper será el campus d’estiu que el club durà a terme aquest any, un campus d’estiu concebut com un casal multiesport.
Augmentar el nombre de nens i distribuir les tasques entre mes persones, reptes per endavant per una nova junta amb il.lusió en un club en constant creixement.

Nou consell directiu a l’ A.E. Bàsquet Pratenc

El passat 17 de desembre s’inicià el procés electoral del club de bàsquet A.E. Bàsquet Pratenc amb una única proposta de candidatura a la presidència, encapçalada per en Jordi Tomàs, prenent així el relleu del, fins ara actual president, Josep Corral. L’A.E. Bàsquet Pratenc vol agraïr al senyor Corral la seva dedicació i esforç que […]