Arxiu de: Àlex Ros

Copa històrica pel Club Bàsquet Prat

La ciutat del Prat ha tornat a fer història en l’esport. El Club Bàsquet Prat s’ha proclamat campió de la Copa Adecco Plata, l’antiga Copa Príncep, derrotant en una gran final al Fuenlabrada per 79 a 83. Un…

El Bàsquet Prat, campió de la Copa Adecco Plata

Derrota el Fuenlabrada a Madrid per 79 a 83

Comença a treballar el primer equip del CB Prat

Treball físic, aquesta ha estat la presa de contacte del primer equip del CB Prat, que inicia el camí una nova temporada on es viuran molts canvis. Un equip on només hi han hagut 4 renovacions i s’han fet fins a 7 incorporacions de jugadors molt joves, molts d’ells encara júniors de la generació del 95.
Aquesta temporada han deixat l’equip jugadors importants de pes al vestidor com Ferran Bassas i l’ex capità Gerbert Martí,q ue han fet el salt a la LEB Or amb l’Oviedo i l’Andorra respectivament.
Tot i tenir una plantilla molt renovada i jove, el vestidor segueix sent ambiciós i tenen el repte de tornar a aspirar a tot en aquesta Adecco Plata, després de lluitar les darreres tres temporades per l’ascens al playoff.
Amb la marxa de Gerbert Martí, l’equip perd un pes important al vestidor i deixa a Roger Vilanova com el jugador més veterà al vestidor juntament amb Alex Ros. El base de Ripollet que complirà la quarta temporada al conjunt pratenc será el nou capità de l’equip.
El CB Prat inicia la pretemporada com sempre sota mínims, amb la majoria dels jugadors ajudant al Joventut de Badalona. Tot per arribar amb òptimes condicions a l’inici de lliga a l’Adecco Plata, el proper 5 d’octubre al Joan Busquets davant el Càceres. Abans, però, disputarà una nova edició de la Lliga Catalana de les competicions LEB, les semifinals contra el Força Lleida.

El CB Prat es posa en marxa a la pretemporada

Comença la pre temporada del CB Prat, la preparació d’una nova campanya a la lliga LEB Plata.
Després d’un any espectacular on el conjunt pratenc va arribar a disputar la final del play off d’ascens, hi ha per davant una temporada amb incògn…