Arxiu de: Alícia Sánchez-Camacho

Punt i final a la campanya electoral al Prat

La campanya electoral ha posat el punt i final a dues setmanes d’activitat intensa a peu de carrer i mítings on les deu candidatures que concorren als comicis municipals de diumenge han donat a conèixer el seu programa electoral.

El PP posa sobre la taula propostes educatives

L’agrupació local del Partit Popular presenta les propostes educatives del seu programa electoral. Ha estat en un acte al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa on han destacat davant la ciutadania els tres punts fonamentals en aquest àmbit.

Arenas: ‘Catalunya és la segona terra andalusa’

El president del PP a Andalusia, Javier Arenas, ha visitat la Casa d’Andalusia del Prat on ha donat suport a la candidatura d’Alicia Sánchez Camacho per les eleccions autonòmiques i ha afirmat que Catalunya és la segona terra més andalusa de l’estat.

El PP proposa reforçar el pla de barris

La cap de llista del Partit Popular, Alicia Sánchez Camacho, ha fet una visita llampec al mercat setmanal de Sant Cosme pn ha proposat reforçar el pla de barris per afavorir la integració en zones desfavorides. En resposta a la declaració patrimonial feta pel candidat ecosocialista Joan Herrera, Camacho assegura que fa temps ja va […]