Arxiu de: Ana Pascual

La xarxa El Prat Degusta’l incorpora quatre nous restaurants pratencs

A partir del setembre, El Prat Degusta’l té previst iniciar un nou pla d’activitats de difusió i promoció dels restaurants adherits. Aquestes activitats tindran el seu punt culminant en la propera edició dela Fir…

Nous restaurants a la xarxa El Prat Degusta’l

Els restaurants Axarquía, La Castellana, Oeste Bar i El Regust s’han incorporat a la Xarxa de restaurants El Prat Degusta’l. D’aquesta manera ja són divuit els establiments que formen part d’aquesta iniciativa que busca fomentar la gastronomia local: especialment el pollastre pota blava i la carxofa Prat.
Una qualitat que s’aconsegueix preparant els productes de forma elaborada. Cada restaurant ofereix una recepta diferent de pollastre potablava i carxofa Prat. D’aquesta manera, els pratencs poden degustar els productes autòctons en les seves diferents varietats.
A partir del setembre, El Prat Degusta’l té previst iniciar un nou pla d’activitats de difusió i promoció dels restaurants adherits. Aquestes activitats tindran el seu punt culminant en la propera edició de la Fira Avícola de desembre.