Arxiu de: Antonio Pedrero

L’Ajuntament i les cooperatives estudien la viabilitat de pisos cooperatius

Signatura d’un conveni entre l’Ajuntament del Prat de Llobregat i la Confederació Cooperatives de Catalunya, la Cooperativa Obrera de Viviendas, SCCL i Ecoprat, SCCL

La festa del cooperativisme clou la setmana de l’economia social

La setena Festa Fira del Cooperativisme del Prat s’ha celebrat a la plaça Ramon Roigé i Badia, organitzada per la Cooperativa Obrera de Vivendas. Una jornada en què es pretén amplificar la tasca del cooperativisme i posar la cirereta a una setmana dedicada a l’economia social

The post La festa del cooperativisme clou la setmana de l’economia social appeared first on elPrat.tv.

Punt i final a la setmana del cooperativisme

El catedràtic d’economista i politòleg Joan Subirats ha tancat el cicle d’activitats de la Setmana del Cooperativisme de la nostra ciutat al Cèntric. Una trobada que ha servit per parlar sobre el model d’empresa cooperativa i els reptes de futur.

Tot i que les xerrades i activitats d’aquesta setmana del cooperativisme ha acabat, encara es pot visitar fins el proper 15 de setembre l’exposició ’50 anys de Joventut Unida Pratenca’. Es tracta d’un repàs sobre aquesta associació juvenil dels anys 60 amb un clar caràcter que va sorgir en plena època franquista.

Uikú, el coworking del Prat, inaugura el seu local

El coworking del Prat, UIKU, ha inaugurat aquest dimarts la seva seu situada al carrer Primer de Maig número 16. Un local de 200 metres quadrats on, de moment, treballaran 13 professionals però des de la cooperativa asseguren que hi ha espai per un total de 18 persones. El projecte es va començar a gestar fa més d’un any per un grup de joves professionals de diversos sectors, de l’arquitectura, la fotografia o la producció audiovisual. UIKU ha rebut el finançament de la cooperativa COOP57 i el suport de la Cooperativa Obrera de Vivienda.