Arxiu de: Arnau Puig

Cada cop més artistes del Prat són reconeguts arreu

Amb creacions en àmbits diferents com l’audiovisual, la música, la fotografia, el teatre…

Teatre i música entre les noves propostes culturals

La nova temporada d’arts escèniques al Prat s’inicia amb l’espectacle 3G que José Corbacho portarà al Cèntric el diumenge de Festa Major. El teatre Modern, tancat per reformes, reobrirà al novembre. Allà podrem veure STOCKMAN, una versió de l’obra L’enemic del poble de Henry Ibsen on actua el pratenc Arnau Puig. L’altra proposta teatral serà La Mort i la donzella, a càrrec del teatre Kaddish i també al Modern.

Editto Bulgaro: “Quan els polítics fan riure, els humoristes han de fer política.”

El passat diumenge 10 de març la companyia La Calòrica, conformada per l’actor pratenc Arnau Puig, Xavi Francès, Marc Rius i Aitor Galisteo, van representar en una única funció al Teatre Modern l’obra Editto Bulgaro amb un gran aforament que gairebé va omplir l’espai. Iniciaven així al Prat una gira que, després de diverses setmanes amb una molt bona acollida a l’Almeria Teatre de Gràcia, els portarà en els propers mesos a representar-la a les ciutats de Palma, Girona, Sabadell i Tarragona.

La pratenca Alba Sabaté omple la Biblioteca

La sala d’actes de la biblioteca del Cèntric s’ha quedat petita per acollir la presentació del llibre Cançó de setembre de la professora del institut Salvador Dalí, Alba Sabaté. La novel•la vol ensenyar que la vida és complicada però que malgrat això hem de tirar endavant. Un llibre que ha guanyat el premi de novel•la breu de Mollerussa.

Alba Sabaté, professora del Salvador Dalí, presenta el seu nou llibre

“Cançó de setembre” va guanyar el Premi de novel·la breu Ciutat de Mollerussa 2012

Música, dansa i teatre al Prat fins al maig

Ja s’ha presentat la nova temporada d’arts escèniques del Prat. Una oferta molt variada de teatre i música que portarà alguns dels èxits del teatre barceloní així com músics consagrats. Pel que fa als preus, aquests no han variat respecte a la darrera temporada i se situen entre els 6 euros de l’entrada més barata als 15 euros dels espectacles més cars. Tota la programació està disponible al web de l’ajuntament i a les xarxes socials.

Actors i companyies pratenques estrenen a teatres de Barcelona

La creativitat i professionalitat de la gent de teatre del Prat arriba a la capital

Continua el Festival de Poesia al Prat

Els jardins de Torre Muntadas i el Cèntric acullen el festival de poesia. Organitzat pel Cèntric, Sopa de Poetes i el Teatre Kaddish recreen l’obra de diversos autors com ara aquest homenatge al poeta polonés CESLAU MILOTZ en commemoració del centenari del seu naixement.