Arxiu de: Cándida Canalejo

L’empresariat i l’Ajuntament pratenc de la mà per crear feina

L’Ajuntament ha signat uns convenis de col·laboració amb les associacions empresarials locals: l’ACIP i el Prat Empresarial. L’objectiu és establir un marc de col·laboració per posar en marxa mesures…

Empresariat i Ajuntament de la mà per crear feina

L’Ajuntament ha signat uns convenis de col•laboració amb les associacions empresarials locals: l’ACIP i el Prat Empresarial. L’objectiu és establir un marc de col•laboració per posar en marxa mesures i accions adreçades a donar suport a la consolidació del teixit empresarial del municipi.

Acord entre l’Ajuntament i les associacions empresarials del Prat

Per impulsar el desenvolupament econòmic i social del municipi

Concert de piano contra l’alzhèimer

L’Associació de Comerciants Industrials del Prat ha organitzat a l’Auditori del Cèntric un concert de piano contra l’Alzhèimer on han interpretat diverses cançons Teresina Jordà i Pablo Rueda.

Resum informatiu del 21 al 27 de juliol

Resum de l’actualitat de la setmana del 21 al 27 de juliol al Prat TV.

La constància empresarial té premi

La companyia pratenca que es dedica al manteniment i sanejament industrial, LISANT, ha estat guardonada amb el cinquè Premi a la Constància Empresarial que atorga anualment l’Associació de Comerciants i Industrials del Prat. L’empresa ha rebut aquest reconeixement de la mà de la vicepresidenta del Govern català, Joana Ortega.