Arxiu de: Carles Campuzano

Carles Campuzano visita SAÓ Prat

El diputat al Congrés per Convergència i Unió, Carles Campuzano ha visitat l’entitat Saó Prat per conèixer quin és el seu treball i projectes. Campuzano ha parlat sobre qüestions d’actualitat.
Campuzano ha demanat la publicació de les balances fiscals per demostrar l’espoli que, afirma, pateix Catalunya. Per últim, Campuzano ha posat en valor la tasca de SAÓ Prat.
Campuzano ha estat acompanyat en tot moment dels responsables d’aquesta entitat i ha conegut tots els programes formatius que ofereix.

Carles Campuzano, diputat al Congrés per CiU: “El sistema públic de pensions està en perill”

Els majors de 65 anys no han patit tant la crisi econòmica gràcies al sistema públic de pensions i això, ara amb la reforma del govern central, està en perill. Així de contundent s’ha mostrat el diputat d…

La reforma de les pensions, a debat

Els majors de 65 anys no han patit tant la crisi econòmica gràcies al sistema públic de pensions i això, ara amb la reforma del govern central, està en perill. Així de contundent s’ha mostrat el diputat de CIU al Congrés, Carles Campuzano, en la sala d’actes de la biblioteca plena.

CiU escalfa motors per les Eleccions Generals

El fins ara diputat de Convergència i Unió al Congrés i membre de la llista de CIU pel 20N, Carles Campuzano, ha participat en un acte amb la militància nacionalista del Prat. Després que el ple municipal del Prat aprovés per unanimitat demanar l…