Arxiu de: Carles García

L’equip júnior de regates entra en acció

Comença a aparèixer l’element clau (el vent) i fa un dia brillant, són les condicions idònies per desempolsar les embarcacions i sortir a navegar. D’aquesta forma es presenta la competició de regates junior, acollida pel Centre Municipal de Vela. Una prova amistosa que serveix per mantenir l’activitat de patí junior durant l’hivern. Els pratencs i el Torredembarra han mesurat les seves forces en una matinal marcada pel bon temps. Però, exactament, en què consisteix aquesta prova?
La vela, com tot esport, requereix d’unes aptituds i actituds concretes que en determinen l’èxit.
L’equip de regates junior del Centre Municipal de Vela està complint les expectatives i exhibint un molt bon nivell.
El paisatge no pot ser més engrescador per llançar-se a l’aigua a navegar i a gaudir de les immillorables condicions que ofereix la platja del Prat. A l’horitzó del Centre Municipal de Vela, l’organització a l’octubre de la Copa d’Europa de Patí de Vela, on també participaran els juniors. Abans però, horitzons més propers i tangibles que passen per seguir millorant el nivell de la vela al municipi.

La platja del Prat acull les regates de patí català

El Centre Municipal de Vela ha estat l’escenari de les regates de Festa Major de patí català. Les embarcacions participants han arribat de clubs com el Marítim, el Nàutic de Barcelona o el de Torredembarra. Un projecte organitzat pel Club Marítim del Prat i la Federació Catalana de vela.
Un dels objectius es potenciar la vela al Prat, des del equipament i la federació catalana s’ha demanat que el 2014 el Prat sigui seu la Copa d’Europa de patí català.
Una modalitat que a la ciutat, als anys 50 i 60, va tenir una gran importància, però, que amb al pas del temps s’ha anat perdent.
Ana Pujol, del club nàutic Masnou i actual campiona de Catalunya, ha estat la guanyadora de la regata de enguany, amb el seu Pati Català anomenat “vol de nit”.