Arxiu de: Cary Pitarch

Optimisme entre els comerços pratencs en l’inici de les rebaixes

Avui han començat les rebaixes d’hivern amb descomptes de fins al 60% als comerços de la ciutat. Els botiguers pratencs mantenen el tipus davant la situació complicada del comerç minorista i, fins i tot, es mostren opt…

Arrenquen les rebaixes amb optimisme

Avui han començat les rebaixes d’hivern amb descomptes de fins al 60% als comerços de la ciutat. Els botiguers pratencs mantenen el tipus davant la situació complicada del comerç minorista i, fins i tot, es mostren optimistes amb aquesta campanya de rebaixes.

Els comerços valoren els canvis a la taxa de residus

Gairebé 1900 comerços es beneficiaran de la bonificació del 100% en la taxa de recollida de residus que l’Ajuntament aplicarà l’any que ve als establiments de menys de 300 metres quadrats. Una mesura que, segons els comerciants, és molt positiva.
D’altra banda, els pràcticament 200 establiments que hauran de continuar pagant consideren la decisió d’injusta perquè també tenen moltes més despeses.
Aquesta decisió forma part de les noves Ordenances Fiscals previstes pel 2014 que han passat el primer tràmit al Ple Municipal del mes de novembre i que han de ser ratificades al Ple de Pressupostos del mes de desembre.