Arxiu de: Jesús 'Chus' Fernández

Temporada irregular pel sènior 1 a Copa

El Sènior 1 del CB Prat tanca una primera volta molt irregular. L’equip no ha començat molt bé l’any, buscant encara la seva primera victòria en aquest 2014. L’última derrota es va produir a casa davant el CN Terrassa (64-77), això sí, l’equip té clar quins són els objectius en aquesta segona volta.
Pel què fa els nous fitxatges d’aquesta temporada, Daniel Carreter i Abel Pérez, han tingut una bona adaptació a l’equip. Molt més rapida ,això sí, la del jugador pratenc.
Un vestuari que és conscient de la situació que pateix l’equip. No obstant, mentalitzats per treure la feina cap endavant, fent èmfasis en no perdre els partits a casa.
El conjunt de Jesús Fernández ocupa ara mateix la dotzena posició a la taula, amb 21 punts i un balanç de 6 victòries i 9 derrotes.

El sènior 1 del CB Prat, consolidat a Copa

Final d’una nova temporada a Copa Catalunya pel sènior 1 del CB Prat i aquesta, la millor dels pratencs des de que militen a la categoria.
El conjunt pota blava assolia el seu principal objectiu, la permanència, a falta de tres jornades pel final de la lliga i als últims partits ha lluitat per aconseguir la millor classificació possible. En la tercera campanya de l’equip a Copa, ha acabat en la part mitja alta de la taula, un temporada complicada per les lesions.
Un grup, plenament pota blava, que porta junts des de segona catalana i que estarà per quart any consecutiu, i consolidat, a la màxima categoria del bàsquet català. A partir de la propera temporada començarà una nova etapa a l’equip amb la marxa de peces importants com les de Sergio Ruiz i el base Borja Fernández.

El CB Prat homenatja a l’excapità Albert Almagro

L’ex capità del sènior 1 del CB Prat, retirat al final de l apassada temporada, Albert Almagro, ha rebut un càlid homenatge per part del club i ex companys al pavelló Joan Busquets.
Es reconeix, d’aquesta manera, els 19 anys que ha estat el pratenc a la disciplina del club, des de les categories inferiors fins a l’etapa sènior, on ha estat capità del sènior 1 durant les darreres campanyes.

El sènior 1 del CB Prat es manté Copa Catalunya

El sènior 1 del CB Prat ha tancat la temporada 2010-2011 complint amb el principal objectiu, mantenir la categoria en el primer any a Copa Catalunya. D’aquesta manera els pratencs tornaran a jugar, al menys, un any més a la màxima categoria del bàsquet català. Aquest ha estat un any molt complicat pel sènior 1 […]

Resum informatiu de l’any 2010

Resum de les notícies més destacades del portal El Prat TV de l’any 2010.

Resum informatiu del 7 al 13 d’octubre

Resum de l’actualitat de la setmana del 7 al 13 d’octubre a elprat.tv.

El CB Prat 1 s’estrena a Copa Catalunya

El Club Bàsquet Prat Sènior 1 afronta una nova temporada amb molta il•lusió i moltes ganes. L’equip dirigit per Chus Fernández va aconseguir pujar de categoría la temporada passada. L’entrenador considera que faran una bona temporada i espera mantenir-se a la zona mitja de la taula. L’equip està en molt bones condicions per afrontar la […]