Arxiu de: Dani Carreter

Temporada irregular pel sènior 1 a Copa

El Sènior 1 del CB Prat tanca una primera volta molt irregular. L’equip no ha començat molt bé l’any, buscant encara la seva primera victòria en aquest 2014. L’última derrota es va produir a casa davant el CN Terrassa (64-77), això sí, l’equip té clar quins són els objectius en aquesta segona volta.
Pel què fa els nous fitxatges d’aquesta temporada, Daniel Carreter i Abel Pérez, han tingut una bona adaptació a l’equip. Molt més rapida ,això sí, la del jugador pratenc.
Un vestuari que és conscient de la situació que pateix l’equip. No obstant, mentalitzats per treure la feina cap endavant, fent èmfasis en no perdre els partits a casa.
El conjunt de Jesús Fernández ocupa ara mateix la dotzena posició a la taula, amb 21 punts i un balanç de 6 victòries i 9 derrotes.

Pratencs protagonistes a la Lliga EBA de bàsquet

Jordi Boronat, Jordi Saltó i Dani Carreter. Són tres jugadors de bàsquet pratencs, però encara tenen una cosa més en comú. Els tres han jugat, esta jugant ara mateix o jugaran la propera temporada a la lliga EBA, categoria nacional de bàsquet. Jordi Boronat, ara al sènior 1 del CB Prat, hi va jugar dues […]