Arxiu de: Dani Pons

L’Escola aspira al títol i l’ascens en el seu any de debut

A falta de quatre jornades per acabar la temporada 2013-2014, l’Escola de Futbol Prat Blaugrana és el segon classificat de la categoria quarta catalana grup tretze amb 50 punts, 15 partits guanyats, 5 empatats i 4 perduts. Una segona posició que manté viu a l’equip pratenc per la lluita pel lideratge i amb possibilitats d’ascendir […]

The post L’Escola aspira al títol i l’ascens en el seu any de debut appeared first on elPrat.tv.

L’Escola aspira a tot a la segona volta

L’escola de futbol Prat Blaugrana ha acabat la primera volta de la lliga de la quarta catalana sent campió d’hivern, tot i ser un equip molt jove e inexpert a la categoria. Tant l’equip com el cos tècnic està vivint una experiència molt dolça.
Gràcies a la ràpida adaptació dels jugadors a la categoria i a la millora del joc, l’Escola lidera el grups i espera mantenir aquest nivell durant el segon tram de la temporada i lluitar per l’ascens directe a tercera.
L’Escola viu un moment molt dolç i aspira a objectius molt ambiciosos que pocs pensaven a l’inici, tenint en compte que l’entitat debuta enguany al futbol amateur. La lluita i la perseverança dels homes entrenats per Carlos Rodríguez i Dani Pons serà un factor clau per mantenir el domini durant la segona volta.

Nou equip de l’Escola de Futbol Prat Blaugrana

L’Escola de Futbol Prat Blaugrana s’estrenarà a partir de setembre en el futbol amateur. Arribarà, així, un dels moments esperats per a molts aficionats pratencs al futbol. S’encetarà una etapa important al club a partir d’ara, quan per fi podrà veure que se li dona sortida als jugadors joves que acaben la seva etapa en el futbol base. Els dos entrenadors del nou conjunt pratenc seran Carlos Rodríguez i Dani Pons.

El nou equip amateur de l’Escola esta perfilat i enllestit per començar la pretemporada amb la plantilla planificada. Serà una plantilla de 20 jugadors i molt jove on el gruix de jugadors arribaran procedents del juvenil del club.

El primer any de l’Escola en el futbol amateur, se’ns dubte, ha de ser de transició i des del cos tècnic hi ha prudència a l’hora de marcar cap objectiu esportiu de cara a la temporada de debut.

Un nou projecte il•lusionant per jugadors, entrenadors, que s’estrenen en el futbol amateur, i també l’entitat, que veu com a partir d’ara podrà donar sortida als seus jugadors joves.