Arxiu de: Elio Barco

Comença una nova temporada per l’Atlètic Prat a tercera catalana

L’Atlètic Prat afronta una nova temporada al grup 10 de tercera catalana. Amb una plantilla renovada, el cos tècnic es marca el repte enguany de lluitar amb els equips capdavanters de la categoria.

El nou Atlètic Prat s’estrena amb victòria

L’Atlètic Prat inicià una nova temporada al grup 10 de la tercera Catalana. La novetat principal d’aquesta temporada es la incorporació del nou tècnic Elio Barco. Un nou curs que afronta amb moltes ganes i amb un objectiu clar, portar a l’equip al més amunt possible.
Un Elio Barco content amb les noves incorporacions d’aquest estiu, que intentaran donar-li a l’equip el que li va faltar la temporada anterior. El nou tècnic vol aportar un aire ben diferent al conjunt, respecte al que havien vist al curs passat, apostant més per la pilota i no tant per un joc massa vertical.
El primer partit de lliga s’ha disputat a la Complex Esportiu Municipal Julio Méndez davant del Montornès, on l’equip pratenc ha donat molt bones sensacions, encara que la primera part li ha costat mica ficar-se el partit havent-hi un gran nombre de pilotes perdudes al mig del camp. No obstant això, els 3 punts s’han quedat a casa guanyant l’enfrontament 4-1.