Arxiu de: Elisa Gibert

La desobediència civil, al cinema a la fresca

La Plaça Pau Casals acull el segon cicle de cinema a la fresca, enguany sota el títol “Objectiu: Desobediència”. Cinc sessions en les que es projecten diferents documentals relacionats amb aquesta forma de protesta.
El cicle ha començat amb “Ziztadak/Tábanos”, un documental que parla de la lluita no violenta al País Basc i un reportatge sobre Antonio Cubillo, independentista canari. Les següents sessions se centraran en els moviments feministes a Tarragona i l’ocupació de terres en defensa del territori. El cicle tancarà amb la projecció d’un documental dedicat al 4F de Barcelona.

Delta Viu presenta el projecte Pagesia pel Futur

El Fondo d’en Peixo ha estat l’escenari de la trobada Delta Viu, que ha presentat el seu nou projecte, “pagesia pel futur”. La plataforma per la recuperació dels espais agraris i naturals del Delta del Llobregat és l’hereva de la plataforma Aturem Eurovegas.

El nou projecte de la plataforma, pagesia pel futur, es dirigeix a aquelles persones que vulguin iniciar un projecte de producció agrícola o a aquelles que ja l’estan duent a terme i estan patint la precarietat de l’accés a la terra. Amb aquesta campanya es busca recuperar l’economia del Delta del Llobregat i potenciar la pagesia i l’agroecologia.

Durant la trobada, s’ha realitzat una petita assemblea on els assistents s’han presentat i han explicat les seves expectatives.