Arxiu de: Enric Calderé

L’Escola s’endú el primer derbi de la temporada

Escola i Delta s’han vist les cares al camp de futbol de l’Estruch a la setena jornada del grup 13 de quarta catalana. L’Escola s’ha emportat els tres punts del derbi per 2 gols a 0 amb gols de Fran Sanchez i Brian Perez. El partit ha tingut dues parts ben diferents, l’Escola ha dominat durant els primer 45 minuts, mentre que el Delta Prat ha reaccionat a la segona part, però no ha pogut emportar-se els tres punts del derbi.
Escola Prat Blaugrana i Delta Prat disputen l’únic derbi pratencen futbol amateur. La primera cita de la temporada se l’ha emportat els de l’Estruch, el Delta ho intentarà a la segona volta del campionat.

Comença la temporada per l’AE Delta Prat

L’Associació Esportiva Delta Prat ha arrencat la seva tercera temporada d’existència al futbol amateur amb una victòria. Enquadrat al grup 13 de la Quarta Catalana, el Delta Prat ha aconseguit mantenir gran part del bloc de la temporada passada, apuntalat amb jugadors provinents del juvenil. Però la gran novetat està a la banqueta de l’equip, on Enric Calderé substituirà a Fran Díaz, qui ha dirigit al Delta en els seus primers passos al futbol amateur.
La temporada passada, el Delta Prat va estar a la zona baixa de la Quarta Catalana grup 13, però, enguany, l’equip vol donar una passa endavant per tal de millorar els resultats i el joc exhibit.
Un dels maldecaps que normalment tenia Fran Díaz a l’hora de confeccionar la plantilla era la manca d’efectius que propiciava irregularitats en les convocatòries i els onzes inicials, però aquesta temporada l’equip ha guanyat en fons d’armari.
Com ja és habitual, en aquest grup de la Quarta Catalana, també es viurà un derbi pratenc: l’Escola de Futbol Prat Blaugrana enfront del Delta Prat, dos equips amb objectius diferents però que fa ben poc que caminen pel futbol territorial català amb un creixement sostenible.