Arxiu de: Ferran Bassas

El CB Prat celebra l’ascens a la LEB Or

El 23 de maig de 2014, al pavelló de Son Moix de Palma, és una data que ja ha entrat a formar part de la història del CB PRat com el dia en que el primer equip aconseguia un ascens històric a la lliga LEB Or. El conjunt pratenc assolia l’ascens per la via ràpida, […]

Comença a treballar el primer equip del CB Prat

Treball físic, aquesta ha estat la presa de contacte del primer equip del CB Prat, que inicia el camí una nova temporada on es viuran molts canvis. Un equip on només hi han hagut 4 renovacions i s’han fet fins a 7 incorporacions de jugadors molt joves, molts d’ells encara júniors de la generació del 95.
Aquesta temporada han deixat l’equip jugadors importants de pes al vestidor com Ferran Bassas i l’ex capità Gerbert Martí,q ue han fet el salt a la LEB Or amb l’Oviedo i l’Andorra respectivament.
Tot i tenir una plantilla molt renovada i jove, el vestidor segueix sent ambiciós i tenen el repte de tornar a aspirar a tot en aquesta Adecco Plata, després de lluitar les darreres tres temporades per l’ascens al playoff.
Amb la marxa de Gerbert Martí, l’equip perd un pes important al vestidor i deixa a Roger Vilanova com el jugador més veterà al vestidor juntament amb Alex Ros. El base de Ripollet que complirà la quarta temporada al conjunt pratenc será el nou capità de l’equip.
El CB Prat inicia la pretemporada com sempre sota mínims, amb la majoria dels jugadors ajudant al Joventut de Badalona. Tot per arribar amb òptimes condicions a l’inici de lliga a l’Adecco Plata, el proper 5 d’octubre al Joan Busquets davant el Càceres. Abans, però, disputarà una nova edició de la Lliga Catalana de les competicions LEB, les semifinals contra el Força Lleida.

El somni de l’ascens s’esvaeix al darrer segon

S’ha acabat la temporada pel primer equip del CB Prat després de caure eliminat als quarts de final del play off d’ascens a la LEB Or contra l’Amics de Castelló, tot i guanyar al partit de tornada per 86 a 63. Després de perdre el partit d’anada disputat al Ciutat de Castelló per 25 punts, semblava impossible superar aquesta diferència a la tornada al pavelló Joan Busquets. L’equip ha tirat d’èpica i heroica gràcies a un públic que ha respost a la crida dels jugadors i ha convertit el pavelló en un infern pel rival i el sisè jugador per l’equip.

El CB Prat tanca la millor temporada a la LEB Plata

El CB Prat ha signat la millor temporada de la història des de que el primer equip disputa la LEB Plata.
El conjunt pratenc ha disputat per primera vegada una final del play off d’ascens i ha estat lluitant per un ascens a LEB Or que hagués estat …

El Bàsquet Prat guanya a Àvila i l’AE Prat empata a Premià

Els pratencs s’imposen per 76 a 63.