Arxiu de: Helena del Pozo

La platja del Prat, la tercera més ben valorada de l’àrea metropolitana

El paisatge, l’entorn natural, la tarnquil·litat i la proximitat, principals atractius de la platja pratenca

Uns 50 mestres aprenen els beneficis dels horts

Uns cinquanta mestres de primària han assistit aquest dimecres a una formació sobre horts ecològics escolars organitzada pel departament de medi ambient. Es tracta d’una de les activitats que s’organitzen dins el programa de la Xarxa d’Escoles per la Sostenibilitat de Catalunya, la XESC. Al Prat tots els centres educatius, des d’escoles bressol a instituts, ja en formen part.

Un mapa sonor del Delta de Llobregat

Aquests estudiants de tercer d’ESO es disposen a gravar els sons més destacats del Delta de Llobregat. Avions, ocells, el vent entre les canyes….tot és susceptible de ser enregistrat. L’objectiu és configurar un mapa sonor del Delta. Una activitat organtizada pel Departament de Medi Ambient del consistori i la fundació Phonos

Conscienciar des de petits sobre el medi ambient

Aquesta és la darrera de les sessions d’ambientalització que el consistori ha fet amb les escoles bressol del municipi. Més d’una vintena de docents han participat en aquesta jornada on s’han exposat els projectes de millora que es proposen en la conscienciació mediambiental dels centres escoles.

El Prat acull l’onzena trobada d’Escoles Verdes

El Prat ha acollit l’onzena Trobada d’Escoles Verdes, un acte adreçat als centres educatius que formen part del Programa Escoles Verdes i que organitza la Generalitat. A la trobada s’han lliurat els Distintius d’Escola Verda als representants de 70 centres educatius catalans que s’incorporen al programa, així com als més de mig miler de centres que han renovat el Distintiu. Tots ells han treballat per fomentar la sosteniblitat de l’escola i el compromís amb el medi ambient.

Conèixer el medi ambient a través dels horts

Els alumnes dels centres educatius de la ciutat tornen a conrear els horts escolars durant aquesta tardor. Una activitat lúdica que els ajuda a entendre que s’ha de tenir cura del medi ambient al mateix temps que coneixen i valoren el treball dels a…