Arxiu de: Helena Rigol

20 anys de vòlei platja al Prat amb els Víkings

El torneig 4×4 de Vòlei Platja organitzat pels Vikings Vòlei Prat ha estat l’activitat esportiva que ha inaugurat la temporada de platja al Prat. Un torneig que en aquest 2014 ha arribat a la vintena edició. més de 100 jugadors i jugadores han pres part d’un torneig consolidat que, històricament sempre obria la temporada de […]

Sol i diversió amb el 19è Torneig de vòlei platja

Amb l’arribada del bon temps i posada apunt de la platja del Prat torna una nova edició del Torneig 4×4 de vòlei platja organitzat pels Víkings Vòlei Prat.
Enguany es tracta de la 19a edició el que suposa la consolidació d’un dels tornejos més veterans de Catalunya. 19 edicions en els 19 anys de vida del club pota blava, l’empenta de voler organitzar un torneig creat amb l’únic objectiu de passar una agradable jornada de diversió, entreteniment i esport.
En aquesta edició, la participació s’ha ressentit una mica, han estat prop de 130 les persones que s’han donat cita a la platja del Prat. I és que cada vegada el vòlei platja és un esport amb atractiu i el del Prat ha deixat de ser el primer en obrir el calendari de tornejos catalans. Al club no hi ha preocupació per la reducció de la participació o que equips potents d’altres edicions canviïn de torneig, ja que la voluntat és fer una competició per tothom sense tenir en compte el nivell esportiu.
Com cada any des de fa 19, el vòlei platja obre la temporada d’estiu a la platja del Prat i, pràcticament la tanca. La propera cita serà el primer cap de setmana de setembre amb el torneig 3×3. El pròxim amb es compliran 20 anys del torneig i els Víkings Vòlei Prat i es prepara una edició ben especial.