Arxiu de: Jaume Vilà

Jornades d’atletisme escolar al Sagnier

La pista d’Atletisme Moisès Llopart ha acollit els jocs esportius escolars d’atletisme per categories organitzat pel Pratenc Associació d’Atletisme. Una jornada dedicada a fomentar l’esport i l’atletisme entre els més petits. Els infants han participat per categories en diversos tipus de proves com el salt d’allargada, llançament de pes, curses de velocitat i de relleus. Una […]

Classificatori pel Campionat de Catalunya d’atletisme al Prat

El centre esportiu municipal sagnier ha acollit la primera jornada classificatòria del Campionat de Catalunya d’Atletisme, disputada per grups de proximitat geogràfica. és a dir, al Pratenc Associació d’Atletisme ha competit enfront de l’Agrupació de Catalunya, l’Hospitalet, el Cornella i el Gavà. a Tarragona, a Barcelona, Terrassa i Mataró també s’han celebrat jornades simultànies de […]

The post Classificatori pel Campionat de Catalunya d’atletisme al Prat appeared first on elPrat.tv.

El Parc Nou acull els Jocs Escolars de cross

El parc nou ha acollit un any més el Campionat Esportiu Escolar de Cross , organitzat pel Pratenc Associació d’Atletisme, on han participat nens i nenes de les escoles pratenques i també de diversos clubs de la comarca com el club d’Atletisme Sant Boi . Una modalitat d’atletisme que consisteix en curses camp a través. La distancia del recorregut ha variat segons la categoria.
En aquesta nova edició s’havien inscrit fins a 900 escolars, però finalment el numero de corredors ha estat de 500, tot i això, ha estat una de les participacions més gran dels darrers anys.
Una molt bona matinal de diumenge on els atletes han pogut gaudir de la practica esportiva. Tots els participants han rebut al finalitzar una petita bossa amb una ampolla aigua, suc, caramels i crispetes.

Jornades comarcals d’atletisme al Sagnier

El Complex Esportiu Municipal Sagnier ha acollit la primera jornada de jocs escolars d’atletisme del Baix Llobregat organitzada pel Pratenc Associació d’Atletisme. Una jornada que ajuda a fomentar l’atletisme entre els més petits.
Els infants han participat per categories en diversos tipus de proves com les carreres de velocitat, salt d’allargada, salt d’alçada i llançament de pes. Una jornada on els nens i nenes han gaudit de l’esport.
La següent jornada de jocs escolars d’atletisme està datada pel gener, els infants que vulguin participar hauran de fer una preinscripció prèvia o sol·licitar informació a través del Departament d’esports de jocs escolars.

El Pratenc AA, campió de Catalunya de marxa

El Pratenc Associació d’Atletisme s’ha proclamat campió de Catalunya absolut per equips tant en categoria masculina com en femenina.
Ha estat en el campionat celebrat a la pista d’atletisme Moisés Llopart, al Sagnier, dins del segon Trofeu Pratenc de marxa també de categories inferiors. El club pota blava ha estat el campió en les dues categories gràcies als bons resultats d’Ivan Arenas i David Sanchez, guanyador i tercer classificat de la prova masculina i Tabata Cano, segona, Olga Rovira, sisena, i Maria del Carme Garcia Frontons, setena a la femenina.
Han estat prop de 150 els atletes que s’han donat cita al campionat de Catalunya i al trofeu al Prat on en les categories inferiors, els més petits, han competit en una triatló, una combinació de tres proves, llançament de vèrtex, salt d’allargada i cursa de diferents distàncies.

El millor atletisme base català se cita al Sagnier

La pista d’atletisme Moisès Llopart han acollit el campionat de Catalunya de clubs en categories de promoció, benjamí, aleví, infantil i cadet, organitzat pel Pratenc AA. Tot un cap de setmana en què han desfilat pel Sagnier més de 2.000 atletes i ha aplegat el bo i millor dels clubs d’atletisme catalans pel que fa a les categories base. Precisament, a les més petites, benjamí i aleví, és on el Pratenc AA ha tret millors resultats

El Pratenc AA organitza la Lliga Catalana de clubs

El Complex Esportiu Sagnier ha acollit les primeres jornades de la Lliga Catalana d’Atletisme, on el Pratenc Associació d’Atletisme ha sigut l’amfitrió. Durant tot el cap de setmana la pista Moisés Llopart s’ha omplert d’atletes que han competit en les diferents disciplines. La novetat d’enguany és que les proves es disputen conjuntament en categories masculina i femenina, fet que ha permès l’augment de participants.
Amb l’inici de la Lliga s’obre la temporada d’atletisme a l’aire lliure i el Pratenc Associació d’Atletisme afrontarà tots els campionats amb molta il·lusió i amb l’objectiu de millorar els resultats de la temporada anterior.
Amb aquest inici es posa fi a la temporada d’atletisme en pista i els esportistes comencen a preparar-se pels propers campionats.

El Pratenc AA, campió de Catalunya de marxa

La pista d’atletisme Moisès Llopart ha acollit el primer trofeu pratenc de Marxa Atlètica, que coincideix amb el trenta-unè campionat de Catalunya per clubs, organitzat pel Pratenc Associació d’Atletisme. 100 marxadors han participat en dues moda…

Continua el bon nivell del Pratenc Ass. d’Atletisme

El Pratenc Associació d’Atletisme valora de forma positiva la temporada 2011-2012, marcada pels entrebancs provocats per les dificultats econòmiques però que no han impedit que el nivell de l’atletisme pratenc sigui estant al mateix nivell que d’…

El Prat acull el Campionat de Catalunya promesa

L’Estadi Moisès Llopart ha estat l’escenari del campionat de Catalunya Promeses, últim pas dels atletes catalans abans de donar el salt a la categoría senior . Més de 300 atletes catalans han participat en les diferents proves de la competici