Arxiu de: Joan Camps

ERC presenta candidatura per les Eleccions Municipals

L’agrupació local d’Esquerra Republicana de Catalunya ha donat a conèixer la candidatura que encapçala l’actual president al Prat, Jordi Ibern. Una llista on hi ha fins a 11 independents,  6 membres de les JERC i que tanca l’últim regidor de la formació a l’Ajuntament, Joan Camps.

Resum informatiu del 19 al 25 de maig

Resum de l’actualitat de la setmana 19 al 25 de maig al Prat TV.

Així va ser la nit electoral al Prat

Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida ha tornat a guanyar les eleccions municipals celebrades aquest diumenge. Amb 11 regidors i regidores, la coalició ecosocialista es configura com la força més votada. El Partit Popular ha estat la segona força més votada. Ha augmentat en 2 regidors, passant de 4 a 6, una pujada històrica. El […]

ICV-EUiA-E guanya les eleccions locals amb un 37,55% dels vots

ICV-EUiA-E treu 11 regidors (en tenia els mateixos); el PP, 6 (en tenia 4); el PSC-PM, 5 (en tenia 7); CiU, 3 (en tenia 2); i ERC perd l’únic que tenia. L’Ajuntament, per tant, passa de tenir 5 a 4 forces polítiques amb representació.

Arrenca sense incidències la jornada electoral

La jornada electoral ha arrencat al Prat sense cap incidència destacada segons ha informat la Policia Local i s’han pogut constituir les meses dels 17 col•legis electorals que hi ha repartits per la ciutat. Tot i això, el grup de Convergència i Unió ha reclamat que es retirin unes tissores de cartró que havia fet […]

La campanya electoral pel 22M arriba al punt final

Les formacions polítiques que concorren a les Eleccions Municipals de diumenge han esgotat els darrers dies donant a conèixer els seu programa i candidatura a diversos espais de la ciutat.

Resum informatiu del 12 al 18 de maig

Resum de l’actualitat de la setmana 12 al 18 de maig al Prat TV.

Els partits esgoten els darrers dies de campanya

Les formacions polítiques esgoten els darrers dies de campanya per mobilitzar el seu electorat i convèncer els indecisos.

Arriben els actes centrals de la campanya electoral

Les formacions municipals encaren els darrers dies de campanya electoral. Aquest cap de setmana han tret l’artilleria pesada per donar a conèixer les seves propostes.

El transport públic entra en campanya electoral

El transport públic i les infraestructures són algunes de les propostes que els partits polítics donen a conèixer aquests dies al carrer per les Municipals 2011.

Primer cap de setmana de campanya electoral

Primer cap de setmana de campanya electoral. I els partits polítics l’han aprofitat intensificant la seva feina. D’una banda, l’actual equip de Govern ha defensat la feina feta fins ara. I des de l’oposició reclamen un canvi de cara els propers quatre anys. L’eix principal de totes les formacions polítiques, més enllà dels colors, és […]

Perfil de Joan Camps, cap de llista ERC

Vídeo perfil de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya per les Eleccions Municipals, 2011. El seu cap de llista, Joan Camps, esgrimeix els principals punts del programa.

L’Ajuntament, contra les retallades a Bellvitge

El darrer Ple de l’Ajuntament del present mandat ha aprovat per unanimitat una moció en contra de les retallades en Sanitat. Es tracta d’un text presentat per la via d’urgència semblant al que ha tirat endavant el consistori de l’Hospitalet de Llobregat aquest dimarts, amb qui El Prat comparteix el Govern Territorial de la Salut.

Resum informatiu del 14 al 20 d’abril

Resum de l’actualitat de la setmana del 14 al 20 d’abril al Prat TV.

ERC dóna a conèixer la candidatura pel 22M

Esquerra Republicana tanca la llista que presentarà l’agrupació independentista de cara a les eleccions municipals del proper 22 de maig. La candidatura encapçalada per Joan Camps s’ha presentat tot coincidint amb el 22è Sopar de la República. La candidatura està perfilant el programa electoral on l’habitatge públic és un dels pilars bàsics però també reivindica […]