Arxiu de: Joan Ridao

Joan Ridao presenta al Prat el seu llibre Contra la corrupció

Són inseparables corrupció i poder? Es pot exercir el poder amb ètica? Són algunes de les qüestions que s’han tractat al club de lectura Món Contemporani, amb la participació de l’ex secretari general d’Esquerra Republicana, Joan Ridao, i del ex conseller d’educació i catedràtic d’ètica, Joan Manel del Pozo.

The post Joan Ridao presenta al Prat el seu llibre Contra la corrupció appeared first on elPrat.tv.

Els processos sobiranistes al nou llibre de Ridao

L’exsecretari General d’Esquerra Republicana i Exportaveu de la formació al congrés dels Diputats, Joan Ridau assegura que si L’estat Espanyol no permet la consulta sobre la independència seran els organismes internacionals els que s’hauran de pronunciar al respecte. Ho ha dit a la presentació del seu llibre ” Podem ser Independents? Els nous estats del segle XXI” que s’ha fet a l’Hotel d’Entitats.

ERC es prepara per les Eleccions Municipals

Esquerra Republicana de Catalunya presenta, de forma oficial, el seu cap de llista per a les properes eleccions municipals, Joan Camps, i també ha fet balanç dels quatre anys de legislatura. Ha estat en un acte dut a terme a l’Artesà. Durant aquesta trobada ja s’han presentat diverses propostes com ara: el fraccionament en quatre […]

Esquerra: l’Estat ‘escanya’ l’economia catalana

Esquerra Republicana reclama que la gestió de l’aeroport del Prat sigui completament catalana. El seu cap de llista, Joan Puigcercós, juntament amb el secretari general de la formació, Joan Ridao, han estat aquest matí al mirador d’avions.

Esquerra inaugura seu i proclama el candidat local

L’agrupació local d’Esquerra Republicana ha inaugurat nova seu al carrer Jaume Casanova número 106. Des d’aquest local, la formació independentista ha proclamat el candidat alcaldable per a les properes eleccions municipals: Joan Camps, que ha estat acompanyat pels portaveus al Congrés i el Parlament a tres setmanes pels comicis del 28 de novembre. Mentrestant, l’actual […]