Arxiu de: Jordi Arias Sunyer

Rècord de participació a la quarta Triatló Infantil

Complex Esportiu Municipal Sagnier ha acollit la quarta edició de triatló infantil ciutat del Prat organitzada pel Club Natació Prat Triatló. L’objectiu d’aquesta jornada ha estat promocionar el triatló als infants del Prat. La jornada ha començat amb les proves de natació seguides de les proves de ciclisme al voltant del complex i finalitzant amb […]

153 infants participen a la 3a Triatló Infantil del Prat

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la tercera edició de la Triatló Infantil del Prat organitzada pel Club Natació Prat a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Sagnier. Ha tornat a ser un èxit de participació, superant a les altres edicions. Enguany han estat 153 nens i nenes els que s’han donat cita al Prat per aquesta competició havent d’ampliar l’aforament màxim d’inscripcions per aquest 2013.
Les diferents categories de la triatló, des de pre benjamins fins a cadets han completat els diferents recorreguts de la competició. La prova de natació s’ha dut a terme a la piscina del Sagnier, el tram de ciclisme al voltant de l’equipament i la prova de cursa a peu amb arribada a la pista d’atletisme Moisés Llopart.
L’objectiu que té el club amb aquesta triatló és promoure aquesta disciplina esportiva entre els més petits del Prat per crear una escola de triatló a la ciutat amb el bon reclam dels bons resultats esportius que hi ha al Prat amb els adults, com el darrer campionat d’Espanya Ironman individual i per equips, o els bons resultats dels juvenils la passada temporada en duatló.

Tres pratencs s’emporten un total de 10 medalles als Jocs Mundials de Bombers i Policies

El bomber Víctor Dobaño fa 10 anys que participa a aquesta cita mundial

Jordi Arias, policia local del Prat, sotscampió de Catalunya de Triatló

En la categoria de policies i bombers

Un policia local del Prat, sotscampió europeu de Triatló

Jordi Arias també queda tercer en mitja marató i cinquè en natació en aigües obertes